We zijn van start gegaan!

Een nieuw bestuur en een frisse wind, dat is wat er waait door de DCMA.

Met veel enthousiasme is het nieuwe bestuur van start gegaan. Er is veel werk te verzetten en de bestuursoverdracht zal moeten worden afgerond.

Op dinsdag 29 maart zal het nieuwe bestuur een eerste bestuursvergadering houden waarin de plannen gestalte krijgen en wij onze visie naar buiten zullen brengen. Dichter bij de artiest en liefhebber maar ook professionalisering van de (financiële) administratie zijn slechts enkele speerpunten van het bestuur.

Ook staat het bestuur voor een paar uitdagingen. Is een Gala in de huidige vorm nog wel haalbaar, de verkiezingen voor de DCMA Awards, het opzetten van een nieuw initiatief “Members4members” en het aantrekken van buitenlandse contacten.

De leden die mijn motivatie hebben gelezen weten dat ik graag werk met het moto “Zeg wat je doet, doe wat je zegt en zeg wat je hebt gedaan.” Met de vernieuwde website kunnen we dat ook realiseren. De nieuwe DCMA site zal informatiever worden met actuele berichten van de DCMA, ingezonden stukken door leden en een agenda waar de DCMA vertegenwoordigd zal zijn.

Ik denk dat ik mag stellen dat het bestuur een team is van enthousiastelingen in de Country scene en wij hopen u tijdens één van de vele evenementen in het land te ontmoeten.

Dick Bolle
Voorzitter